- 09 March 2018 -

Idee voor activiteiten in de wijk? Maak gebruik van de leergemeenschap!

Hoe kunnen ‘wijkbewoners met groene vingers’ aan de slag in de tuin van het Huis van de Wijk? Wat is belangrijk bij het opstarten van de ‘kidskookclub’? De leergemeenschap van Avans helpt niet alleen in het beantwoorden van dit soort vragen, maar ook bij het uitdenken van ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten in de Ruwaard. Heeft u een idee? Maak gebruik van deze enthousiaste groep studenten!

Veertien studenten en twee docenten van de opleiding Social Work van Avans Hogeschool Den Bosch zijn sinds september 2017 iedere dinsdagochtend te vinden in de Ruwaard. Als onderdeel van hun studie zijn de studenten ongeveer een dag in de week bezig in de praktijk en werken daarbij samen met professionals en wijkbewoners. Dat heet een leergemeenschap.

De studenten in de Ruwaard helpen bij het uitdenken van ideeën en het opstarten van nieuwe activiteiten in de wijk. Kunt u hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Bart Bakker. De leergemeenschap gaat graag samen met u aan de slag!