- 15 november 2018 -

Osse samenwerkwijze breidt uit naar andere wijken

De unieke maatwerkaanpak in Ruwaard, ook wel ‘Osse samenwerkwijze’ wordt uitgebreid naar andere gebieden in Oss. Dat heeft de steungroep van Proeftuin Ruwaard in september besloten. Gezamenlijk maakten ze een globaal plan. De bedoeling is dat de verspreiding van deze werkwijze over de rest van Oss op een natuurlijke manier (organisch) gaat verlopen.

Professionals die buiten Ruwaard met de nieuwe werkwijze aan de slag willen, krijgen daarbij hulp van een ‘aanjager’ die per gebied aan de slag gaat. Per wijk wordt samen met professionals en wijkbewoners gekeken welke stappen nodig zijn. Ook als je organisatie niet officieel deelnemer in de proeftuin is, ben je van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen! Meer informatie? Neem dan contact op met de aanjager uit jouw gebied.

Aanjagers per gebied:

Over de steungroep Proeftuin Ruwaard

De steungroep van Proeftuin Ruwaard komt vier keer per jaar bijeen. In de steungroep zitten de bestuurders van deelnemende organisaties. Zij steunen de gewenste beweging in de wijk Ruwaard en besluiten waar nodig over belangrijke ontwikkelingen.